Punainen tonnikalaspagetti

Myllyn Paras
2:lle
n.150gMyllyn Paras Spagettia
tai Täysjyvä Fusilli Makaronia
Kastike:
1sipuli hienonnettuna
1rklrypsiöljyä
500gpaseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa (tetrapakkaus)
mustapippuria myllystä
vähän suolaa
ripaus sokeria
silputtua tuoretta tai kuivattua basilikaa tai oreganoa
1prkvalutettua tonnikalaa
1rklkapriksia tai silputtuja oliiveja

Valmistusohje

Kuullota sipulisilppu öljyssä. Lisää paseerattu tomaatti, pippuri, suola, sokeri
ja silputtu yrtti. Keitä 5-10 minuuttia ilman kantta. Tarkista maku ja lisää
joukkoon tonnikala. Kuumenna. Sekoita kastike pastan joukkoon ja ripottele
pinnalle kaprikset. Nauti alkupalaksi salaattia.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hyvä säilykkeistä syntyvä hätävararesepti, jota kokkaan kun "kaapissa ei ole mitään syötävää". Lisään vielä chilirouhetta ja savupaprikajauhetta. Kaprikset toimivat tonnikalan kanssa mainiosti.