Keitä pastaa kiehuvassa vedessä 7 minuuttia, se saa jäädä "al dente". Valmistele sillä aikaa kastike. Suikaloi sipulit ja paista niitä hetki kasarissa tai wokkipannulla öljyssä.
Kuori limet, ota kuoret talteen ja purista mehu erikseen. Halkaise avokadot ja koverra sisus suikaloiden se. Valele suikaleet limemehulla tummumisen estämiseksi. Suikaloi lohi. Lisää valitsemasi kerma ja limenkuoret pannulle kuumentumaan sipulien joukkoon.
Valuta lävikössä pastasta vesi pois. Kaada pasta sipuli-kerman joukkoon kasariin. Lisää avokado- ja lohisuikaleet sekä minitomaatit ja tuoretta basilikaa. Ripottele lopuksi pinnalle kurpitsansiemeniä ja basilikanlehtiä.
VINKKI: Samalla ohjeella saat katkarapu- tai äyriäispastaa, kun käytät niitä lohen tilalle. Kasvisversion saat, kun laitat lohen tilalle fetajuustokuutioita.
Kommentteja ja keskustelua