Sydämellinen tonnikalapasta

Sydämellinen tonnikalapasta

Tonnikala on kätevää ruokaa silloin tällöin.  Tonnikalasta saa näyttävää, kun siihen lisää kauniita muita aineksia eli esim. kuitupitoista Keltainen Sydan Makaronia ja paprikaa.  Valmistuu tosi nopeasti, jos on nälkä.

4-6:lle
1rklöljyä
2-3sipulia renkaina
4-6valkosipulinkynttä hienonnettuna
2porkkanaa ohuina viipaleina
2tlktonnikalaa (yht. n. 300 g)
1tlmineraalisuolaa
1tlcurrya tai currytahnaa
1tlmustapippuria
(1tljuustokuminaa (jeeraa) tai kuminaa)
n.3dlkookosmaitoa tai sydänystävällistä ruokakermaa
1-2paprikaa suikaleina
1tlrakuunaa
Lisäksi:
1psMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia (400 g)

Valmistusohje

Kuullota sipulit ja porkkanat pannulla ja lisää muut ainekset pannulle ohjeen järjestyksessä. Anna kiehahtaa ja kypsyä sen aikaa kun keität makaronit kypsäksi. Voit sekoittaa kastikkeen juuri keitettyjen ja valutettujen Keltainen Sydän Makaronien joukkoon tai tarjoilla kastikkeen ja makaronit erikseen.

VINKKI: Voit lisätä tonnikalan lisäksi kastikkeeseen savukalaa tai katkarapuja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (8)

Ja meillä taas juustokumina vaan tekee ruoista entistä parempaa, suosittelen kokeilemaan!! :)
Juustokumina ja mm. leivissä käytettävä kumina on eri juttu. Itsekkään en tykkää jälkimmäisestä.
Tosi hyvää! Tosin minä myös jätin kuminan pois, koska en pidä siitä. Yleensä en pidä currysta, mutta tässä se maistui loistavalle. Nam!
tonnikala allergisena vaihdoin sen kanaan ja tosi hyvää tuli,kookosmaito oli uusi tuttavuus mutta hyvää oli!!!
Hyvää, mutta jätän kuminan pois.
Hei, pakko antaa 10. En ollut ennen käyttänyt kookosmaitoa, on tosi ihanaa ja tuo ohje yleensäkin. Ihastuin !
Erittäin hyvää, miinus tulee kuminasta, siitä meillä ei pidetä, mutta sen kun jättää pois niin avot!!!
Tuo porkkana käy tähän, myös tonnikala-riisilaatikkoon käy porkkana ja on todella hyvää.