Äyriäispastasalaatti

Äyriäispastasalaatti
4-6:lle
4dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
500gkatkarapuja (ja simpukoita, etanoita tms.)
1purjosipuli renkaina
½kurkku suikaleina
1ruukkusalaatti
1tlkananaskuutioita paloina (iso tlk, n. 300 g)
Salaatinkastike:
1dlananastölkin lientä
3rklsitruunan mehua
1tlsitruunapippuria
(2-4valkosipulinkynttä)
1tlsuolaa
1rkltimjamia, tilliä tms. yrttiä

Valmistusohje

Keitä Keltainen Kukka Makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Voit käyttää salaattiin pelkästään katkarapuja tai katkarapujen lisäksi myös muita äyriäisiä, esim. simpukoita, etanoita tms. Suikaloi/pilko muut ainekset ja sekoita kaikki yhteen, jätä aineksia koristeeksi. Valmista salaatinkastike sekoittamalla aineet ja lisää se salaatin sekaan. Koristele raaka-aineksin. Anna makujen vetäytyä jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Erittäin hyvää.