Appelsiiniletut ja appelsiinirahkaherkku

Appelsiiniletut ja appelsiinirahkaherkku

Vaihtelua lettuihin saat käyttämällä erilaisia nesteitä taikinaan, esim. appelsiinimehua. Kätevimmin letut syntyvät valmiista lettu- ja vohvelijauhoseoksesta, myös tätä voi laittaa appelsiinituoremehuun. Laita täytteeksi appelsiinirahkaa. Kokeile myös satsumatäytettä!

noin 20 pientä tai 8 isoa lettua
1psMyllyn Paras Lettu- ja Vohvelijauhoja
5dlappelsiinimehua
TAI annos itse tehtyä lettutaikinaa
Täyte:
n.2dlvispautuvaa kermaa
n.2dlmaitorahkaa
n.1dlappelsiinimarmeladia
1tlvaniljasokeria
Lisäksi:
appelsiinia kuutioina

Valmistusohje

Valmista lettutaikina itse appelsiinituoremehuun ja paista isoja räiskäleitä. Voit myös käyttää valmista Lettu- ja vohvelijauhoa. Tee täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sekaan rahka ja marmeladi ja mausta sopivaksi. Herkuttele räiskäleiden kanssa. Myös appelsiinijäätelö sopii tähän!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

kokeilin välipalaksi appelsiinilettuja ja voi että niilä oli menekki,heti seuraavana päivänä piti tehdä toinen annos ja 8 v poikani kutsui bestis kaverinkin meille herkuttelemaan.Pojat eivät vain pitäneet hirveesti rahkatäytteestä mut äidille maistui ja hyvää oli !!!
Ihana makuhermoja hivelevä elämys verrattuna "arkilettuihin". Juhlava juttu täytteen kanssa juhannuskekkereihin. Kiitos