Appelsiiniletut ja appelsiinirahkaherkku

35 min, josta valmisteluaika 35 min
- Vaihtelua lettuihin saat käyttämällä erilaisia nesteitä taikinaan, esim. appelsiinimehua.
- Kätevimmin letut syntyvät valmiista lettu- ja vohvelijauhoseoksesta.
- Laita täytteeksi appelsiinirahkaa. Kokeile myös satsumatäytettä!
noin 20 pientä tai 8 isoa lettua
1 | ps | Myllyn Paras Lettu- ja Vohvelijauhoja |
5 | dl | appelsiinimehua |
TAI annos itse tehtyä lettutaikinaa | ||
Täyte: | ||
n.2 | dl | vispautuvaa kermaa |
n.2 | dl | maitorahkaa |
n.1 | dl | appelsiinimarmeladia |
1 | tl | vaniljasokeria |
Lisäksi: | ||
appelsiinia kuutioina |
Valmistusohje
-
Valmista lettutaikina itse appelsiinituoremehuun ja paista isoja räiskäleitä. Voit myös käyttää valmista Lettu- ja vohvelijauhoa.
-
Tee täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sekaan rahka ja marmeladi ja mausta sopivaksi. Herkuttele räiskäleiden kanssa. Myös appelsiinijäätelö sopii tähän!
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (2)
kokeilin välipalaksi appelsiinilettuja ja voi että niilä oli menekki,heti seuraavana päivänä piti tehdä toinen annos ja 8 v poikani kutsui bestis kaverinkin meille herkuttelemaan.Pojat eivät vain pitäneet hirveesti rahkatäytteestä mut äidille maistui ja hyvää oli !!!
Ihana makuhermoja hivelevä elämys verrattuna "arkilettuihin".
Juhlava juttu täytteen kanssa juhannuskekkereihin.
Kiitos
Kommentoi reseptiä