Ainekset 4-6:lle annosta

400
g
jauhelihaa
2
sipulia
(n. 3
valkosipulinkynttä)
5
punajuurta
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2
rkl
tuoretta tai 2 tl kuivattua salviaa tai oreganoa
1
dl
vettä
1
prk
hapankermavalmistetta tai ranskankermaa

Ohje

  1. Paahda jauheliha pinnoitetussa paistokasarissa. Lisää silputut sipulit ja karkeaksi raasteeksi raastetut punajuuret ja kuullota hetken aikaa. Mausta ja lisää vesi.

  2. Hauduta miedolla lämmöllä n. 20 min tai kunnes punajuuriraaste on pehmeää. Lisää ranskankerma loppuvaiheessa. Tarkista maku. Tarjoa vasta keitetyn spagetin tai muun pastan kanssa.

VINKKI! Kokeile myös suosittua herkkusienillä ja soijakastikkeella höystettyä jauhelihakastikettamme

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.