Aurinkokuivattu tomaatti-jauhelihakastike

Myllyn Paras
4:lle
1sipuli
2valkosipulinkynttä
2rklrypsiöljyä
400gjauhelihaa
1dlvalkoviiniä (tai 1 dl vastapuristetulla sitruunalla maustettua vettä)
dlvettä + 2 tl vasikan- tai italianfondia
ripaus sokeria
n.½prkvalutettuja aurinkokuivattuja tomaatteja (vajaa 100 g)
hienonnettua persiljaa
mustapippuria
300-400g
Lisäksi:
1rucolasalaattiruukku
raastettua parmesaania, pecorinoa tai muuta juustoa

Valmistusohje

Kuullota silputtua sipulia ja valkosipulia hetken aikaa
pannulla. Murusta sekaan huoneenlämpöinen jauheliha ja anna ruskistua kevyesti.
Kaada joukkoon valkoviini tai vettä ja pari ruokalusikallista puristettua
sitruunanmehua sekä vesi ja fondi.

Anna porista hetken aikaa. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja lisää ne sekä sokeriripaus ja hienonnettu persilja joukkoon. Anna
hautua viitisen minuuttia. Tarkista maku ja lisää mustapippuria myllystä ja
tarvittaessa vähän suolaa.

Tarjoa valutetun makaronin kanssa. Lisää pastan ja
kastikkeen päälle silputtua rucolasalaattia ja juustoraastetta.

VINKKI: Ruokaa odotellessa voit
tarjota rouskutettavaksi porkkanaa ja kurkkua.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Tosi hyvää ja maukasta.
aivan mahtavan kuulonen. eikä oo ees vaikea. täys kybä!
mmmm... hyvää!