Aurinkokuivattu tomaatti-jauhelihakastike

Aurinkokuivattu tomaatti-jauhelihakastike
4:lle
1sipuli
2valkosipulinkynttä
2rklrypsiöljyä
400gjauhelihaa
1dlvalkoviiniä (tai 1 dl vastapuristetulla sitruunalla maustettua vettä)
dlvettä + 2 tl vasikan- tai häränfondia
ripaus sokeria
n.½prkvalutettuja aurinkokuivattuja tomaatteja (vajaa 100 g)
hienonnettua persiljaa
mustapippuria
300-400gMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia
Lisäksi:
1kplrucolasalaattiruukku
raastettua parmesaania, pecorinoa tai muuta juustoa

Valmistusohje

Kuullota silputtua sipulia ja valkosipulia hetken aikaa pannulla. Murusta sekaan huoneenlämpöinen jauheliha ja anna ruskistua kevyesti.

Kaada joukkoon valkoviini tai vettä ja pari ruokalusikallista puristettua sitruunanmehua sekä vesi ja fondi. Anna porista hetken aikaa.

Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja lisää ne sekä sokeriripaus ja hienonnettu persilja joukkoon. Anna hautua viitisen minuuttia. Tarkista maku ja lisää mustapippuria myllystä ja tarvittaessa vähän suolaa.

Tarjoa valutetun makaronin kanssa. Lisää pastan ja kastikkeen päälle silputtua rucolasalaattia ja juustoraastetta.

VINKKI: Ruokaa odotellessa voit tarjota rouskutettavaksi porkkanaa ja kurkkua. Kokeile myös herkkusienillä höystettyä jauhelihakastikettamme!

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Tosi hyvää ja maukasta.
aivan mahtavan kuulonen. eikä oo ees vaikea. täys kybä!
mmmm... hyvää!