Käyttöohje

Laita haluamasi määrä joulutorttuja pellille. Torttuja ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Voit halutessasi voidella tortut munalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 min. Mikäli paistat tortut sulaneina, riittää hieman lyhyempi paistoaika. Voit sihdata valmiiden joulutorttujen päälle tomusokeria. Paistoaika ja -lämpötila ovat uunikohtaisia.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, vesi, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), luumu 13,5 %, sokeri, tärkkelyssiirappi, suola, hapettumisenestoaine (L-viinihappo), aromi, sakeuttamisaineet (E1442, pektiini), karamellisiirappi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaineet (E333, sitruunahappo), väri (beta-karoteeni).

VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett och olja (palm, ryps), plommon 13,5 %, socker, stärkelsesirap, salt, antioxidationsmedel (L-vinsyra), arom, förtjockningsmedel (E1442, pektin), karamellsirap, konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E333, citronsyra), färg (betakaroten).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä maitotuotteita, soijaa ja kananmunaa.

Kan innehålla spår av mjölkprodukter, soja och ägg.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(52 g)
DI﹡
energia1428 kJ857 kJ
energia344 kcal207 kcal10 %﹡
Rasva21.5 g12.9 g18 %﹡
josta tyydyttynyttä10 g6 g30 %﹡
hiilihydraatit31.8 g19.1 g7 %﹡
josta sokereita4.6 g2.8 g3 %﹡
ravintokuitu2.1 g1.3 g
proteiini4.7 g2.8 g6 %﹡
suola0.784 g0.47 g8 %﹡
laktoosi0 g0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon, soveltuu vegaaniruokavalioon.

Säilytys

Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 1 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen (tai energiajätteeseen).