Vuohenjuusto-tomaattipizza

Vuohenjuusto-tomaattipizza
20 min, josta valmisteluaika 10 min

Myllyn Paras on tuonut kaupan pakastealtaaseen ihastuttavan Pyöreän Pizzataikinan, jolla taiot maistuvan lounaan, välipalan tai viikonloppuherkun omilla suosikkitäytteilläsi.

Valmiiksi kaulittu pyöreä taikina on sellaisenaan käyttövalmis. Ota se sulamaan noin puoli tuntia ennen käyttöä huoneenlämpöön.

1 pizza
1pktMyllyn Paras Pyöreä Pizzataikina 320 g
2-3rklpunaista pestokastiketta
2-3dlmozzarellajuustoraastetta
100gvuohenjuustoa
10vihreää oliivia
10kirsikka- tai miniluumutomaattia
2valkosipulinkynttä

Valmistusohje

  1. Ota pizzataikina huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.

  2. Levitä pinnalle pestokastike. Ripottele pinnalle mozzarellajuustoraaste.

  3. Viipaloi pinnalle vuohenjuusto ja oliivit. Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit.

  4. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää pizzan päälle.

  5. Kypsennä 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 10 minuuttia.

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)