Vuohenjuusto-tomaattipizza

20 min, josta valmisteluaika 10 min
Myllyn Paras on tuonut kaupan pakastetaikinaaltaaseen ihastuttavan Pyöreän Pizzataikinan, jolla taiot maistuvan lounaan, välipalan tai viikonloppuherkun omilla suosikkitäytteilläsi.
Valmiiksi kaulittu pyöreä taikina on sellaisenaan käyttövalmis. Ota se sulamaan noin puoli tuntia ennen käyttöä huoneenlämpöön.
1 pizza
1 | pkt | Myllyn Paras Pyöreä Pizzataikina 320 g |
2-3 | rkl | punaista pestokastiketta |
2-3 | dl | mozzarellajuustoraastetta |
100 | g | vuohenjuustoa |
10 | vihreää oliivia | |
10 | kirsikka- tai miniluumutomaattia | |
2 | valkosipulinkynttä |
Valmistusohje
-
Ota pizzataikina huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
-
Levitä pinnalle pestokastike. Ripottele pinnalle mozzarellajuustoraaste.
-
Viipaloi pinnalle vuohenjuusto ja oliivit. Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit.
-
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää pizzan päälle.
-
Kypsennä 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 10 minuuttia.
Kommentoi reseptiä