Vuohenjuusto Tähtitortut

Vuohenjuusto Tähtitortut
15 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
100gviikunahilloa
200gvuohenjuustoa (1 pötkö)
2-3tuoretta rosmariinin oksaa
Päälle:
rosmariinin oksia

Valmistusohje

Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia. Kaaviloi sulaneita levyjä hieman pidemmiksi, 21 cm pituisiksi. Jaa jokainen levy kolmeksi 7 x 7 cm neliöksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun. Laita jokaiselle tortulle teelusikallinen viikunahilloa, viipale vuohenjuustoa (palasina) ja pieniä rosmariinin palasia. Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min. Koristele pienillä rosmariineilla. Taikinan reunoista voit tehdä kierteitä uuniin paistumaan.

VINKKI: Viikunahillon tilalla voit käyttää mustikkamarmeladia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)