Viikuna-halloumisalaatti Pippuripastasta

Viikuna-halloumisalaatti Pippuripastasta
10:lle alkupalaksi tai 4-5:lle pääruoaksi
3dlMyllyn Paras Pippuripastaa
2pserivärisiä salaatteja, esim. tammenlehvää ja rucolaa
1rkusalviaa
5viikunaa
2punasipulia
1pspunajuurichipsejä
2dlcashew- tai pekaanipähkinöitä
400ghalloumijuustoa
Kastike:
½dlbalsamikoa
1dloliiviöljyä
1rkljuoksevaa hunajaa
1tlrouhittua mustapippuria
½tlsuolaa

Valmistusohje

Keitä pasta kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa kuin pakkauksen keitto-ohjeessa lukee, jotta pasta jää al dente. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Leikkaa viikunat lohkoiksi, viipaloi sipulit ohuiksi renkaiksi.  Freesaa sipulirenkaat ja pähkinät nopeasti pannulla. Kokoa aineksista annossalaatit suoraan tarjoilulautasille. Paista halloumit, mieluiten juuri ennen tarjoilua. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään ja pirskota kastiketta salaattiannoksille.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)