Vihersmoothie

Värikkäät smoothiet
1 iso kulho (bowl) tai 2 pienempää välipala-annosta
Lusikoitava smoothie:
½(pakastettu) banaani
100gpäärynää, avokadoa, raparperia tai vihreää omenaa (n. 1 dl)
50gkurkkua (n. 1 dl)
50gsalaattia
dljogurttia
1dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
1rklhunajaa
tljauhettua inkivääriä (tai pala tuoretta) tai vaniljasokeria
2rkltuoretta minttua
Pinnalle:
½päärynää tms.
kurkkua
tuoretta minttua
1rklMyllyn Paras Tattarihiutaleita

Valmistusohje

Kuori ja pakasta banaani ajoissa, tee se mieluiten ajoissa, mutta viimeistään tuntia ennen valmistusta.

Mittaa aineet ja ota blenderi esille.

Laita blenderiin ensin jäinen, hetken sulanut, ½ kohmeinen banaani, kuoritun päärynän lohkoja ja kurkkua lohkoina.

Lisää joukkoon salaattia.

Kaada sekaan jogurttia.

Mittaa päälle tattarihiutaleita.

Mausta hunajalla, inkiväärillä ja tuoreella mintulla. 

Surrauta tasaiseksi. Käytä apuna puulastaa: ota virta pois ja painele seosta kohti blenderin terää.

Kaada smoothie kulhoon tai puurolautaselle.

Koristele smoothien aineksilla kauniisti.

Nauti heti tai säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.

Vinkki: Saat 2 x 2 dl annosta juotavaa smoothieta, kun lisäät 1 dl:n maitoa tai jogurttia joukkoon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)