Käyttöohje

Tattaripuuroa varten kiehautetaan 1 litra vettä tai sokeroitua mehua. Lisätään n. 4 dl Myllyn Paras Tattarihiutaleita ja annetaan kypsyä 3 min. Haudutetaan hetki kannen alla. Puuron voi maustaa suolalla.

Ainekset

Täysjyvätattari.

Helkornsbovete.

 

Saattaa sisältää hyvin pieniä määriä muiden viljojen pölyä.

Kan innehålla mycket små mängder damm av andra sädesslag.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(40 g)
DI﹡
energia1480 kJ592 kJ7 %﹡
energia350 kcal140 kcal7 %﹡
Rasva3.4 g1.4 g2 %﹡
josta tyydyttynyttä0.7 g0.3 g2 %﹡
hiilihydraatit61.5 g24.6 g9 %﹡
josta sokereita0.4 g0.2 g< 1 %﹡
ravintokuitu10 g4 g
proteiini13.2 g5.3 g11 %﹡
suola0.003 g0.001 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Runsaskuituinen, sokeriton.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen (tai energiajätteeseen).