Tattarihiutalepuuro

Tattarihiutalepuuro
5 min, josta valmisteluaika 5 min
4:lle
1lvettä
n.4dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
(1tlsuolaa)

Valmistusohje

  1. Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä 3-5 minuuttia. Tarjoile maidon ja voisilmän kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Teen aamupuuron tattarihiutaleista ja kätevästi se syntyy kun mittaa 1dl hiutaleita lautaselle ja 2dl kiehuvaa vettä päälle. Puuro on valmista kun on juonut kahvin ja syönyt leipäpalasen. Puuroon voi laittaa 1 tai 2 palaa suklaata(kokeile erilaisia), ripaus suolaa ja erilaisia marjoja, pähkinöitä tai hedelmää maun mukaan. Mausteeksi voi kokeilla kanelia tai vaikka kardemummaa. Pala kermatoffeeta(ns lehmäkarkki), kirpeää omenaa ja kanelia on hyvä yhdistelmä. Lakat ovat hyviä valkosuklaan kanssa. Vaihtoehtoja on lukuisia ja aina löytää uusia yhdistelmiä. Suklaata vain mausteeksi, mutta toki maun mukaan voi laittaa enemmänkin jos haluaa makeampaa. Pienellä määrällä suklaata saa siis enemmän makua kuin käyttämällä vastaavan määrän sokeria.
Oikein hyvä resepti