Haettu sivustolta 4.12.2024 Tattarikeksit Tattarikeksit Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi 2 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 15 min hiivattomat leivonnaiset kananmunaton kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset n. 40 annosta 125 g laktoositonta margariinia 1½ dl sokeria 1 dl rusinoita ¾ dl Myllyn Paras Tattarijauhoja 4 dl Myllyn Paras Tattarihiutaleita 1 tl soodaa ½ dl Hyla-kermaa tai kasvirasvakermaa Ohje Sekoita kuivat ainekset sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 5-7 minuuttia. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kaura-tattarigranola Kuva Pannarit tattaripuurosta Kuva Pehmeä proteiinipommi tattarista Pikkuleivät, keksit ja piparit juhliin ja arkeen: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonymous kirjoitti 18.6.2019 - 10:26 leviävät muodottomiksi,noudatin reseptiä pilkulleen oikein .olisiko tarpeellista lisätä jauhoja tai vähentää rasvaa . Minun mielestäni ovat liian rasvaisia. Vastaa Kuluttajaneuvonta kirjoitti 18.6.2019 - 10:44 In reply to leviävät muodottomiksi by Anonymous (not verified) Rasvan määrää voi hiukan vähentää, mikäli keksit leviävät ja ovat kovin rasvaisia. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa Näytä lisää kommentteja (2)
Anonymous kirjoitti 18.6.2019 - 10:26 leviävät muodottomiksi,noudatin reseptiä pilkulleen oikein .olisiko tarpeellista lisätä jauhoja tai vähentää rasvaa . Minun mielestäni ovat liian rasvaisia. Vastaa
Kuluttajaneuvonta kirjoitti 18.6.2019 - 10:44 In reply to leviävät muodottomiksi by Anonymous (not verified) Rasvan määrää voi hiukan vähentää, mikäli keksit leviävät ja ovat kovin rasvaisia. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa