Pannarit tattaripuurosta
Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

- Tässä pannukakkuun käytetään tähteeksi jäänyttä tattaripuuroa eli mukana ei ole lainkaan vehnäjauhoja.
- Tee pannari piimään, joka sopii hyvin tattaripuuron maun kanssa, tuloksena on hieman blineihin vivahtava maku.
- Tarjoile halutessasi blini-tyyppisten lisukkeiden kanssa tai myös erilaiset tuorejuustot sopivat hyvin.
Puuro: | ||
½ | l | vettä |
2 | dl | Myllyn Paras Tattarihiutaleita |
Lisäksi taikinaan: | ||
4 | munaa | |
4 | dl | piimää |
½ | tl | suolaa |
2 | rkl | voisulaa |
Tarjoiluun lisäksi: | ||
1 | prk | pippuri- tai lohituorejuustoa |
Valmistusohje
-
Valmista tattaripuuro pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä ohjeeseen ½ litraa (450–500 g) tähteeksi jäänyttä puuroa. Sekoita jäähtyneeseen paksuun puuroon muut pannukakun aineet.
-
Nostele kauhalla tasaista seosta voilla voideltuihin muffinipellin koloihin (n. 3/4 täyteen) tai uunipellille voidellulle leivinpaperille.
-
Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 30–45 min kauniin väriseksi. Annospannarien paksuus vaikuttaa paistoaikaan.
-
Tarjoile heti lämpimänä esim. pippuri- tai lohituorejuuston kera tai käytä blinityyppisiä lisukkeita, kuten mätiä, sipulisilppua ja smetanaa sekä tilliä.
Kommentoi reseptiä