Pannarit tattaripuurosta

Pannarit tattaripuurosta

Tässä pannukakkuun käytetään tähteeksi jäänyttä tattaripuuroa eli mukana ei ole lainkaan vehnäjauhoja. Tee pannari piimään, joka sopii hyvin tattaripuuron maun kanssa, tuloksena on hieman blineihin vivahtava maku. Tarjoile halutessasi blini-tyyppisten lisukkeiden kanssa tai myös erilaiset tuorejuustot sopivat hyvin.

n. 15 kpl
Puuro:
½lvettä
2dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
Lisäksi taikinaan:
4munaa
4dlpiimää
½tlsuolaa
2rklvoisulaa
Tarjoiluun lisäksi:
1prkpippuri- tai lohituorejuustoa

Valmistusohje

Valmista tattaripuuro pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä ohjeeseen ½ litraa (450–500 g) tähteeksi jäänyttä puuroa. Sekoita jäähtyneeseen paksuun puuroon muut pannukakun aineet. Nostele kauhalla tasaista seosta voilla voideltuihin muffinipellin koloihin (n. 3/4 täyteen) tai uunipellille voidellulle leivinpaperille. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 30–45 min kauniin väriseksi. Annospannarien paksuus vaikuttaa paistoaikaan. Tarjoile heti lämpimänä esim. pippuri- tai lohituorejuuston kera tai käytä blinityyppisiä lisukkeita, kuten mätiä, sipulisilppua ja smetanaa sekä tilliä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)