Pannarit tattaripuurosta

Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

Pannarit tattaripuurosta
50 min, josta valmisteluaika 20 min
  • Tässä pannukakkuun käytetään tähteeksi jäänyttä tattaripuuroa eli mukana ei ole lainkaan vehnäjauhoja.
  • Tee pannari piimään, joka sopii hyvin tattaripuuron maun kanssa, tuloksena on hieman blineihin vivahtava maku.
  • Tarjoile halutessasi blini-tyyppisten lisukkeiden kanssa tai myös erilaiset tuorejuustot sopivat hyvin.
n. 15 kpl
Puuro:
½lvettä
2dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
Lisäksi taikinaan:
4munaa
4dlpiimää
½tlsuolaa
2rklvoisulaa
Tarjoiluun lisäksi:
1prkpippuri- tai lohituorejuustoa

Valmistusohje

Valmista tattaripuuro pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä ohjeeseen ½ litraa (450–500 g) tähteeksi jäänyttä puuroa. Sekoita jäähtyneeseen paksuun puuroon muut pannukakun aineet.

Nostele kauhalla tasaista seosta voilla voideltuihin muffinipellin koloihin (n. 3/4 täyteen) tai uunipellille voidellulle leivinpaperille.

Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 30–45 min kauniin väriseksi. Annospannarien paksuus vaikuttaa paistoaikaan.

Tarjoile heti lämpimänä esim. pippuri- tai lohituorejuuston kera tai käytä blinityyppisiä lisukkeita, kuten mätiä, sipulisilppua ja smetanaa sekä tilliä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)