Kaura-tattarigranola

Kaura-tattarigranola
20 min, josta valmisteluaika 10 min
2lMyllyn Paras Kaura-tattarihiutaletta (600 g)
¾-1dlrypsiöljyä
1tlkanelia
1tlvaniljasokeria
2dlauringonkukan- tai kurpitsansiemeniä
½-¾dljuoksevaa hunajaa
Lisäksi:
kuivattuja puolukoita
kuivattuja mustikoita
kuivattuja karpaloita

Valmistusohje

  1. Sekoita ainekset keskenään ja paahda uunissa 180 asteessa noin 10 min. Sekoita välillä.

  2. Lisää jäähtyneeseen granolaan Biokian kuivattua puolukkaa, mustikkaa ja karpaloa n. 1 pussi kutakin.

Resepti:
Markku Luola, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)