Tattari-Vihersmoothie

Tattari-Vihersmoothie

Anette Latva-Piikkilä, Kimmo Vehviläinen ja Arja Savela valmistivat Tattari-Vihersmoothieta Terveysmessuilla Helsingissä lokakuussa 2012.

2:lle, n. 3 dl annoksia
1pieni ruukku rucolaa
1pieni ruukku lehtisalaattia tai punamalgoldia
1dltuoreita mintunlehtiä
1banaani
1dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
½dlsiemensekoitusta (kurpitsa-auringonkukka-pinjansiemen)
dlmantelimaitoa
(1-2rklsitruunamehua)

Valmistusohje

Laita mikserin kannuun tai syvään mittakannuun kaikki puhdistetut vihannekset, banaani muutamana palana, hiutaleet, siemenet ja maito sekä halutessasi hieman sitruunamehua. Soseuta tasaiseksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Kaada smoothie korkeisiin laseihin tai mukeihin. Ripottele pinnalle tattarihiutaleita. Nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi.

VINKKI: Halutessasi voit korvata mantelimaidon tavallisella maidolla tai piimällä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)