Keltainen smoothie

Värikkäät smoothiet
1 iso kulho (bowl) tai 2 pienempää välipala-annosta
Lusikoitava smoothie:
100gpersikkaa tai nektariinia
100gsatsumaa tai appelsiinia
2munanvalkuaista
1rkllemoncurdia
3/4dlMyllyn Paras Kauraleseitä
2rklpähkinöitä
Pinnalle:
½persikka tai nektariini viipaleina
1dlsatsuma- tai appelsiinipaloja
1rklpähkinöitä
1rklMyllyn Paras Kauraleseitä

Valmistusohje

Mittaa aineet ja ota blenderi esille.

Laita blenderiin pilkottua persikkaa tai nektariinia, josta kivi on poistettu.

Kuori ja lohko satsumat tai appelsiini, josta kivet on poistettu, lisää lohkot mikseriin.

Lisää munanvalkuaiset, jotka olet erotellut erikseen lasiin. Säästä keltuaiset munakkaaseen tmv.

Mittaa lemoncurdia joukkoon.

Mittaa kauraleseitä ainesten päälle.

Lisää vielä haluamasi pähkinät, esim. saksanpähkinää tai cashewpähkinää.

Surrauta tasaiseksi.

Kaada smoothie kulhoon tai puurolautaselle.

Koristele smoothien aineksilla kauniisti.

Nauti heti tai säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.

Vinkki: Saat 2 x 2 dl annosta juotavaa smoothieta, kun lisäät n. 1 dl:n hedelmämehua tai maitoa joukkoon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)