Vadelmasuklaakeksit

Vadelmasuklaakeksit
n. 20 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa
100grouhittua tummaa suklaata
2rkltummaa kaakaojauhetta
150gpaistonkestävää vadelmamarmeladia
1dlcashew-pähkinöitä
tomusokeria

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Sekoita sulaneeseen taikinaan rouhittu suklaa ja kaakaojauhe, tämä onnistuu helpoiten käsin puristelemalla. Pyörittele taikinasta pieniä palloja, paina palloihin keskelle sormella syvennys ja laita siihen paistonkestävää hilloa ja pähkinä.

Paista 200-asteisen uunin keski- tai toiseksi ylimmällä tasolla 6-8 min. Koristele tomusokerilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)