Ainekset n. 15 annosta

Täyte:
200
g
sitruunatuorejuustoa
1-2
dl
kookoshiutaleita tai mantelirouhetta
200
g
lemon curdia
Koristeeksi:
tomusokeria

Ohje

  1. Kaaviloi sulanut piparitaikina n. 4 mm paksuiseksi levyksi. Ota siitä muotilla isohkoja perinteisen mallisia tai sydämen muotoisia pipareita. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 6–8 min ajan. Anna piparien jäähtyä. 
  2. Levitä puolille pipareista ensin kerros tuorejuustoa, ripottele päälle kookoshiutaleita tai mantelirouhetta. Levitä lopuksi päälle kerros lemon curdia ja laita toinen pipari päälle. Sihtaa pinnalle tomusokeria. Saat koristeeseen haluamasi kuvion, esim. pienen sydämen, kun leikkaat leivinpaperiin pienen sydänaukon ja laitat sen piparin keskelle ja sihtaat aukon täyteen tomusokeria. 

VINKKI: Tuorejuuston tilalla voi käyttää kevyemmin sitruunarahkaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.