Tomaatti-mozzarellapizza

25 min, josta valmisteluaika 15 min
1 kokonainen pizzapohja
320 | g | Myllyn Paras Pyöreä Pizzataikina |
¾ | dl | pizzakastiketta |
½ | tl | basilikaa |
1 | dl | mozzarellajuustoraastetta |
1 | kpl | mozzarellapallo |
1 | kpl | pieni punasipuli |
8 | kpl | kirsikkatomaattia |
merisuolahiutaleita | ||
karkeaksi rouhittua mustapippuria | ||
Pinnalle: | ||
rucolan- tai basilikalehtiä |
Valmistusohje
-
Siirrä pizzapohja leivinpaperoidulle pellille, anna pohjan sulaa ja kohota hieman ennen täyttöä.
-
Kuumenna uuni 225 asteeseen.
-
Levitä pizzakastike pohjan päälle, mausta basilikalla ja ripottele päälle juustoraaste. Viipaloi mozzarella ja kuorittu punasipuli, halkaise kirsikkatomaatit. Levitä aineet juustoraasteen päälle. Mausta merisuolahiutaleilla ja mustapippurilla.
-
Paista uunissa noin 10 minuuttia.
-
Viimeistele pizza rucolalla tai basilikalla.
Kommentoi reseptiä