Tomaatti-mozzarellapizza

Tomaatti-mozzarellapizza
25 min, josta valmisteluaika 15 min
1 kokonainen pizzapohja
320gMyllyn Paras Pyöreä Pizzataikina
¾dlpizzakastiketta
½tlbasilikaa
1dlmozzarellajuustoraastetta
1kplmozzarellapallo
1kplpieni punasipuli
8kplkirsikkatomaattia
merisuolahiutaleita
karkeaksi rouhittua mustapippuria
Pinnalle:
rucolan- tai basilikalehtiä

Valmistusohje

  1. Siirrä pizzapohja leivinpaperoidulle pellille, anna pohjan sulaa ja kohota hieman ennen täyttöä. 

  2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. 

  3. Levitä pizzakastike pohjan päälle, mausta basilikalla ja ripottele päälle juustoraaste. Viipaloi  mozzarella ja kuorittu punasipuli, halkaise kirsikkatomaatit. Levitä aineet juustoraasteen päälle. Mausta merisuolahiutaleilla ja mustapippurilla.

  4. Paista uunissa noin 10 minuuttia.

  5. Viimeistele pizza rucolalla tai basilikalla.


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)