Täytetty possun sisäfilee ja sydänpastasalsa

Täytetty possun sisäfilee: | ||
1 | possun sisäfilee (n.400 g) | |
1 | porkkana | |
2 | dl | vettä |
½ | dl | Myllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita |
½ | dl | Myllyn Paras Puuroriisiä |
Ripaus muskottipähkinää | ||
suolaa | ||
Sydänpastasalsa | ||
1 | dl | Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia |
1 | viikuna | |
½ | punaista chiliä | |
½ | punasipulia | |
2 | rkl | kylmäpuristettua rypsiöljyä |
½ | limeä | |
Sherryliemi | ||
1 | dl | sherryä |
2 | dl | lihalientä |
1 | rkl | balsamiviinietikkaa |
Valmistusohje
Täyttetty possun sisäfilee:
-
Tee possun sisäfileeseen fileerausveitsellä pitkä onkalo. Keitä ja soseuta porkkanat. Kiehauta vesi ja lisää suurimot nesteeseen. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla n. 35 min ja sekoita kypsät suurimot porkkanasoseen kanssa.
-
Mausta muskotilla ja suolalla. Pursota porkkanatäytettä fileen sisään ja sido päät niin, että täyte pysyy sisällä. Paista lihan pinnat pannulla, suolaa pinta ja kypsennä uunissa puoli tuntia.
Sydänpastasalsa:
-
Keitä sydänpasta runsaassa vedessä melkein kypsäksi (n. 6 min ajan) ja huuhtele kylmällä vedellä. Leikkaa viikuna pieniksi paloiksi ja silppua chili ja sipuli.
-
Sekoita ainekset ja notkista rypsiöljyllä ja limen mehulla. Sherryliemi: Keitä aineksia kokoon niin, että jäljellä on puolet alkuperäisestä määrästä.
Kommentoi reseptiä