Täytetty possun sisäfilee ja sydänpastasalsa

Täytetty possun sisäfilee ja sydänpastasalsa
2:lle
Täytetty possun sisäfilee:
1possun sisäfilee (n.400 g)
1porkkana
2dlvettä
½dlMyllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
½dlMyllyn Paras Puuroriisiä
Ripaus muskottipähkinää
suolaa
Sydänpastasalsa
1dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
1viikuna
½punaista chiliä
½punasipulia
2rklkylmäpuristettua rypsiöljyä
½limeä
Sherryliemi
1dlsherryä
2dllihalientä
1rklbalsamiviinietikkaa

Valmistusohje

Täyttetty possun sisäfilee: Tee possun sisäfileeseen fileerausveitsellä pitkä onkalo. Keitä ja soseuta porkkanat. Kiehauta vesi ja lisää suurimot nesteeseen. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla n. 35 min ja sekoita kypsät suurimot porkkanasoseen kanssa. Mausta muskotilla ja suolalla. Pursota porkkanatäytettä fileen sisään ja sido päät niin, että täyte pysyy sisällä. Paista lihan pinnat pannulla, suolaa pinta ja kypsennä uunissa puoli tuntia. Sydänpastasalsa: Keitä sydänpasta runsaassa vedessä melkein kypsäksi (n. 6 min ajan) ja huuhtele kylmällä vedellä. Leikkaa viikuna pieniksi paloiksi ja silppua chili ja sipuli. Sekoita ainekset ja notkista rypsiöljyllä ja limen mehulla. Sherryliemi: Keitä aineksia kokoon niin, että jäljellä on puolet alkuperäisestä määrästä.

Resepti:
Sami Garam

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)