Tattari-marjapaistokset

Tattari-marjapaistokset

Katso video ohjeen alta, kuinka näitä paistoksia valmistetaan Liv & Learn: Arjan keittiössä -ohjelmassa.

4 annosvuokaa tai 1 uunivuoallinen, noin 4:lle
6dlpuolukoita, karpaloita tai tyrniä
(n.4rklmanteli- tms. likööriä)
150gvoita sulatettuna
3dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
dlfariinisokeria
1tlkanelia
Kinuski-jogurttikastike:
dlturkkilaista jogurttia
1dlkinuskikastiketta
Voitelu:
voita
Myllyn Paras Tattarihiutaleita

Valmistusohje

Kaada marjat voideltuihin ja hiutaleilla leivitettyihin annosvuokiin tai laakeaan uunivuokaan, mausta marjat halutessasi liköörillä. Sulata rasva kattilassa ja sekoita muut aineet siihen. Ripottele muruseos marjojen päälle. Paista 175-asteisen uunin alatasolla 25-30 min. Valmista kastike helposti sekoittamalla jogurtti ja kinuskikastike tasaiseksi ja tarjoile tattari-marjapaistoksen kanssa.

VINKKI: Onnistuu myös muilla hiutaleilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)