Tattari-marjapaistokset

Tattari-marjapaistokset

Katso video ohjeen alta, kuinka näitä paistoksia valmistetaan Liv & Learn: Arjan keittiössä -ohjelmassa.

4 annosvuokaa tai 1 uunivuoallinen, noin 4:lle
6dlpuolukoita, karpaloita tai tyrniä
(n.4rklmanteli- tms. likööriä)
150gvoita sulatettuna
3dlTattarihiutale 600 g
dlfariinisokeria
1tlkanelia
Kinuski-jogurttikastike:
dlturkkilaista jogurttia
1dlkinuskikastiketta
Voitelu:
voita
Tattarihiutale 600 g

Valmistusohje

Kaada marjat voideltuihin ja hiutaleilla leivitettyihin annosvuokiin tai laakeaan uunivuokaan, mausta marjat halutessasi liköörillä. Sulata rasva kattilassa ja sekoita muut aineet siihen. Ripottele muruseos marjojen päälle. Paista 175-asteisen uunin alatasolla 25-30 min. Valmista kastike helposti sekoittamalla jogurtti ja kinuskikastike tasaiseksi ja tarjoile tattari-marjapaistoksen kanssa.

VINKKI: Onnistuu myös muilla hiutaleilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)