Sporttinen Tattari-Omenapaistos rahkakastikkeella

Sporttinen Tattari-Omenapaistos rahkakastikkeella

Blinit eivät ole ainoa, johon tattari sopii.

Tattarihiutaleilla saat vaihtelua omenapaistokseen.

Omenapaistoksen voi tehdä muulloinkin kuin syksyllä, valitse vain hapahkoja
omenia tai lisää omenien päälle sitruunamehua.

Sitruunamehu auttaa myös omenien tummumisen estämisessä.

uunivuoallinen, noin 6-8:lle
4-5hapokasta omenaa
100gmargariinia tai voita sulatettuna
3dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
1dlfariinisokeria
1tlkanelia
Rahkakastike:
1tlksitruunalla maustettua rahkaa (250 g)
1tlkbulgarian jogurttia (2 dl)

Valmistusohje

Lohko kuoritut omenat voideltuun laakeaan uunivuokaan. Ripottele omenoille
sitruunamehua, jos haluat, että ne eivät tummu. Sulata rasva kattilassa ja
sekoita muut aineet siihen. Ripottele muruseos omenoiden päälle. Paista
175-asteisen uunin alatasolla 20-30 min tai nopeammin mikroaaltouunissa täydellä
teholla (800 W) 7-10 min.

Valmista rahkakastike helposti. Sekoita ainekset tasaiseksi kastikkeeksi ja tarjoile tattari-omenapaistoksen kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)