Tarte tatin joulucrunchylla ja vaniljamaitovaahto

Tarte tatin joulucrunchylla ja vaniljamaitovaahto
2:lle
Tartte tatin joulucrunchylla:
1iso jouluomena
25gvoita
1rklsokeria
4rklMyllyn Paras Iso Kaurahiutaleita
25gvoita
1rklsokeria
½tlkanelijauhetta/kardemummaa
½ pktMyllyn paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (190g)
Vaniljamaitovaahto:
1dlrasvatonta maitoa
1tljauhettua vaniljaa
2tlfariinisokeria

Valmistusohje

Tarte tatin joulucrunchylla: Lohko omena ja paista lohkot pannulla voin (25 g) kanssa. Mausta sokerilla. Paista pannulla kaurahiutaleita ja voita (25 g) ja mausta sokerilla ja kanelilla. Lusikoi näin saatu crunchy pieneen annosvuokaan ja asettele omenalohkot sen päälle. Vuoraa murotaikinalla ja paista puoli tuntia. Kumoa piiras lautaselle. Vaniljamaitovaahto: Lämmitä maito ja mausta se vaniljalla ja fariinisokerilla. Anna maustua tovin ja vatkaa tehosekoittimella kovaksi vaahdoksi.

Resepti:
Sami Garam

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)