Ainekset 2 annosta

Tartte tatin joulucrunchylla:
1
iso jouluomena
25
g
voita
1
rkl
sokeria
25
g
voita
1
rkl
sokeria
½
tl
kanelijauhetta/kardemummaa
Vaniljamaitovaahto:
1
dl
rasvatonta maitoa
1
tl
jauhettua vaniljaa
2
tl
fariinisokeria

Ohje

Tarte tatin joulucrunchylla:

  1. Lohko omena ja paista lohkot pannulla voin (25 g) kanssa. Mausta sokerilla. Paista pannulla kaurahiutaleita ja voita (25 g) ja mausta sokerilla ja kanelilla.

  2. Lusikoi näin saatu crunchy pieneen annosvuokaan ja asettele omenalohkot sen päälle. Vuoraa murotaikinalla ja paista puoli tuntia. Kumoa piiras lautaselle.

Vaniljamaitovaahto:

  1. Lämmitä maito ja mausta se vaniljalla ja fariinisokerilla. Anna maustua tovin ja vatkaa tehosekoittimella kovaksi vaahdoksi.
Resepti:
Sami Garam

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.