Omenakampaviinerit

Omenakampaviinerit
1 t 15 min, josta valmisteluaika 20 min

Omenakampaviinerin täytteessä on runsaasti omena- ja aprikoosimarmeladia sekä omenapaloja. Maistuu varmasti kaikille herkuttelijoille!

10 kpl
1pktMyllyn Paras Wienertaikinaa (500 g)
1kananmuna
2omenaa
1prkpaistonkestävää aprikoosimarmeladia
1prkpaistonkestävää omenamarmeladia
raesokeria

Valmistusohje

  1. Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min.

  2. Kauli taikinalevyjä pituussuunnassa hieman ohuemmiksi ja jaa taikinalevy kahtia, jolloin saat kaksi suorakaiteen muotoista taikinalevyä.

  3. Aseta taikinalevyn keskelle noin teelusikallinen aprikoosimarmeladia sekä teelusikallinen omenamarmeladia raitoina. Laita marmeladin päälle omenakuutioita. Täytettä ei kannata laittaa liikaa, jotta viinerin saa suljettua.

  4. Taita viineri suljetuksi taskuksi. Painele reunat hyvin kiinni ja voit siistiä reunat vielä taikinapyörällä. Paina sormin taikinan reunaa siten, että saat hieman enemmän taikinareunaa. Jaa veitsellä taikinareuna 4-5 osaan, jolloin saat kampareunuksen.

  5. Anna koota liinan alla n. 4050 min.

  6. Voitele kampaviinerit kananmunalla ja ripottele halutessasi pinnalle raesokeria.

  7. Paista uunissa 225 °C n. 1215 min.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)