Omenakampaviinerin täytteessä on runsaasti omena- ja aprikoosimarmeladia sekä omenapaloja. Maistuu varmasti kaikille herkuttelijoille!

Ainekset 10 kpl annosta

1
kananmuna
2
omenaa
1
prk
paistonkestävää aprikoosimarmeladia
1
prk
paistonkestävää omenamarmeladia
raesokeria

Ohje

  1. Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min.

  2. Kauli taikinalevyjä pituussuunnassa hieman ohuemmiksi ja jaa taikinalevy kahtia, jolloin saat kaksi suorakaiteen muotoista taikinalevyä.

  3. Aseta taikinalevyn keskelle noin teelusikallinen aprikoosimarmeladia sekä teelusikallinen omenamarmeladia raitoina. Laita marmeladin päälle omenakuutioita. Täytettä ei kannata laittaa liikaa, jotta viinerin saa suljettua.

  4. Taita viineri suljetuksi taskuksi. Painele reunat hyvin kiinni ja voit siistiä reunat vielä taikinapyörällä. Paina sormin taikinan reunaa siten, että saat hieman enemmän taikinareunaa. Jaa veitsellä taikinareuna 4-5 osaan, jolloin saat kampareunuksen.

  5. Anna koota liinan alla n. 4050 min.

  6. Voitele kampaviinerit kananmunalla ja ripottele halutessasi pinnalle raesokeria.

  7. Paista uunissa 225 °C n. 1215 min.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.