Käytä syksyn omenasatoa näihin makean kinuskisiin omenaleivoksiin!

Valmiin kinuskin saat kätevästi käyttämällä purkissa myytävää karamellisoitua kondensoitua maitoa. Kinuskia kuluu tähän reseptiin hyvin vähän, sillä sitä kannattaa laittaa ohut kerros, jottei se pursua paistettaessa leivoksen reunoilta yli. Jos olet makean ystävä, halutessasi voit vielä lisätä kinuskia jäähtyneiden leivosten päälle.

 

Ainekset n. 15 annosta

½
dl
karamellisoitu kondensoitu maito
2-3
kpl
pientä omenaa
Koristeluun:
tomusokeria

Ohje

  1. Sulata taikinalevyjä huoneenlämmössä noin 20 min.

  2. Ota taikinalevystä juomalasin avulla pyöreitä paloja.

  3. Levitä taikinalevyn keskelle lusikalla ohut kerros karamellisoitua kondensoitua maitoa. Älä levitä aivan leivoksen reunuksille asti, vaan jätä noin puoli senttiä tilaa. 

  4. Viipaloi ohuita omenavsiivuja ja asettele leivoksen keskelle.

  5.  Paista uunissa noin 15-20 min 225 asteessa.

  6. Koristele tomusokerilla ja tarjoile jäätelön sekä kinuskin kera.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.