Tarte Flambee

Katso suosituin pizzareseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita herkullisia pizzoja.

Tarte Flambee
30 min, josta valmisteluaika 15 min
8 annosta
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinaa
150granskankermaa
150gjuustoraastetta
200gkirsikkatomaatteja
1rkutimjamia
mustapippuria myllystä
merisuolahiutaleita

Valmistusohje

Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikinalevyt ohuemmiksi ja siirrä ne leivinpaperoiduille uunipelleille, 4 levyä per pelti.

Levitä ohut kerros ranskankermaa taikinalevyille, ripottele juustoraastetta ja viipaloidut kirsikkatomaatit pinnalle. Riivi timjaminlehdet ainesten päälle ja pyöräytä myllystä mustapippuria ja ripota merisuolahiutaleita kevyellä kädellä mausteeksi.

Paista uunissa, 220 asteessa, vartin verran. Nauti lämpimänä.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Aito Tarte Flambée ei todellakaan ole tehty lehtitaikinasta eikä siinä myöskään ole tomaatteja.
Kannattaa pistellä haarukalla taikinaan vähän reikiä niin pysyy täytteet paremmin taikinan päällä kun kohoaa paistettaessa.
Helppo, nopea, maukas - kiitos tästäkin reseptistä. Ja Myllyn Parhaat taikinat ovat kyllä arjen ja juhlan pelastus! Itse suurena chilin ystävänä lisäsin tähän reseptiin vielä puolikkaan punaista chiliä hienonnettuna. Kelpasi tarjota:)
Todella hyvää ja saa joutuin, jos vaikka yllätysvieraita. Nami nami
Varmaan hyvä, mutta ei tuo kyllä tarte flambee ole. Ainut yhteinen tekijä ranskankerma.
Tämä on yksi muunnos!