Ainekset 8 annosta annosta

150
g
ranskankermaa
150
g
juustoraastetta
200
g
kirsikkatomaatteja
1
rku
timjamia
mustapippuria myllystä
merisuolahiutaleita

Ohje

  1. Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikinalevyt ohuemmiksi ja siirrä ne leivinpaperoiduille uunipelleille, 4 levyä per pelti.

  2. Levitä ohut kerros ranskankermaa taikinalevyille, ripottele juustoraastetta ja viipaloidut kirsikkatomaatit pinnalle. Riivi timjaminlehdet ainesten päälle ja pyöräytä myllystä mustapippuria ja ripota merisuolahiutaleita kevyellä kädellä mausteeksi.

  3. Paista uunissa, 220 asteessa, vartin verran. Nauti lämpimänä.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.