Taavi Salmivaaran feta-pastavuoka

Myllyn Paras
noin 4:lle
3dl
vettä
250gjauhelihaa
2tlvoita
1iso sipuli
2punaista paprikaa
2valkosipulinkynttä
1rkloreganoa
mustapippuria
½tlsuolaa
1prkfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa
Munamaito:
5dlmaitoa
2munaa
1tlpaprikajauhetta
½tlsuolaa

Valmistusohje

Keitä pasta kypsäksi ja ruskista jauheliha voissa. Lisää jauhelihan sekaan hienonnettu sipuli. Lisää myös kuutioidut paprikat ja murskatut
valkosipulin kynnet. Mausta. Kuutioi fetajuusto ja sekoita joukkoon.

Lado uunivuokaan kerroksittain pastaa ja jauhelihaseosta.
Valmista munamaito ja kaada vuokaan. Kypsennä feta-pastavuokaa uunissa
175-asteessa tunnin ajan.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä, radiojuontaja Taavi Salmivaara

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)