Suklaiset joulupiparit

Suklaiset joulupiparit
n. 30 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa (380 g)
Koristelu:
3dltomusokeria
3rklsitruunamehua
nonparelleja, koristerakeita

Valmistusohje

Sulata taikinaa noin tunnin verran. Kauli taikina ohueksi, 2-3 mm:n vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele piparimuoteilla kuviota taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille leivinpaperin päälle. Paista 200-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla 5-7 min kauniin värisiksi. Piparit palavat helposti, ole tarkkana. Halutessasi sekoita tomusokerista ja sitruunamehusta kuorrutus. Laita sitä leivinpaperista tehtyyn paperitötteröpursottimeen ja koristele piparit. Tai käytä valmista tuubeissa myytävää sokerivesikuorrutetta. Ripottele halutessasi heti päälle nonparelleja. Anna koristelun kuivua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)