Ainekset n. 30 annosta

100
g
tummaa rouhittua suklaata
2
rkl
tummaa kaakaojauhetta
Koristelu:
3
dl
tomusokeria
3
rkl
sitruunamehua
nonparelleja, koristerakeita

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan. Sekoita sulaneen taikinan joukkoon rouhittu suklaa ja kaakaojauhe. Tämä onnistuu helpoiten käsin puristelemalla. Kauli taikina ohueksi, 2-3 mm:n vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle.

  2. Painele piparimuoteilla kuviota taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille leivinpaperin päälle. Paista 200-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla 5-7 min kauniin värisiksi. Piparit palavat helposti, ole tarkkana.

  3. Halutessasi sekoita tomusokerista ja sitruunamehusta kuorrutus. Laita sitä leivinpaperista tehtyyn paperitötteröpursottimeen ja koristele piparit. Tai käytä valmista tuubeissa myytävää sokerivesikuorrutetta. Ripottele halutessasi heti päälle nonparelleja. Anna koristelun kuivua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.