Sienijauhelihakastike pastalle

Myllyn Paras
4:lle
200gherkkusieniä
1rklöljyä
1sipuli
300-400gjauhelihaa
1-2rklsoijakastiketta
mustapippuria myllystä
1dlruokakermaa
2dlvettä + tilkka vasikanfondia
hienonnettua persiljaa
n.300gMyllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia

Valmistusohje

Viipaloi herkkusienet ja silppua sipuli. Paahda herkkusieniä pinnoitetussa pannussa, kunnes neste on haihtunut. Kaada sienet lautaselle odottamaan.

Lisää pannulle öljy ja sipuli, kuullota hetki ja lisää jauheliha. Paista hetken aikaan.

Mausta soijakastikkeella ja mustapippurilla. Kaada sienet takaisin pannulle, lisää vesi, fondi ja ruokakerma ja keitä 5-10 minuuttia. Tarkista maku ja ripottele kastikkeen sekaan hienonnettua persiljaa.

Tarjoa höyryävän kuuman pastan kanssa. Tarjoa porkkana- tai kurkkusuikaleita ruokaa odottaville.

VINKKI! Jos pakastimessasi on vielä viime syksyn sieniä, käytä niitä 1-2 dl. Kokeile myös suosittua valkosipulilla, soijakastikkeella ja herkkusienillä höystettyä jauhelihakastiketta

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Mahtava resepti!! Kokeilin ja ihastuin ikihyviksi. =)