Sienijauhelihakastike pastalle

20 min, josta valmisteluaika 15 min
4:lle
200 | g | herkkusieniä |
1 | rkl | öljyä |
1 | sipuli | |
300-400 | g | jauhelihaa |
1-2 | rkl | soijakastiketta |
mustapippuria myllystä | ||
1 | dl | ruokakermaa |
2 | dl | vettä + tilkka vasikanfondia |
hienonnettua persiljaa | ||
n.300 | g | Myllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia |
Valmistusohje
-
Viipaloi herkkusienet ja silppua sipuli. Paahda herkkusieniä pinnoitetussa pannussa, kunnes neste on haihtunut. Kaada sienet lautaselle odottamaan.
-
Lisää pannulle öljy ja sipuli, kuullota hetki ja lisää jauheliha. Paista hetken aikaan.
-
Mausta soijakastikkeella ja mustapippurilla. Kaada sienet takaisin pannulle, lisää vesi, fondi ja ruokakerma ja keitä 5-10 minuuttia. Tarkista maku ja ripottele kastikkeen sekaan hienonnettua persiljaa.
-
Tarjoa höyryävän kuuman pastan kanssa. Tarjoa porkkana- tai kurkkusuikaleita ruokaa odottaville.
VINKKI! Jos pakastimessasi on vielä viime syksyn sieniä, käytä niitä 1-2 dl. Kokeile myös suosittua valkosipulilla, soijakastikkeella ja herkkusienillä höystettyä jauhelihakastiketta!
Kommentoi reseptiä