Sienijauhelihakastike pastalle

Myllyn Paras
4:lle
200gherkkusieniä
1rklöljyä
1sipuli
300-400gjauhelihaa
1-2rklsoijakastiketta
mustapippuria myllystä
1dlruokakermaa
2dlvettä + tilkka vasikanfondia
hienonnettua persiljaa
n.300gMyllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia

Valmistusohje

Viipaloi herkkusienet ja silppua sipuli. Paahda
herkkusieniä pinnoitetussa pannussa, kunnes neste on haihtunut. Kaada sienet
lautaselle odottamaan. Lisää pannulle öljy ja sipuli, kuullota hetki ja lisää
jauheliha. Paista hetken aikaan. Mausta soijakastikkeella ja mustapippurilla.

Kaada sienet takaisin pannulle, lisää vesi, fondi ja
ruokakerma ja keitä 5-10 minuuttia. Tarkista maku ja ripottele kastikkeen sekaan
hienonnettua persiljaa. Tarjoa höyryävän kuuman pastan kanssa. Tarjoa porkkana-
tai kurkkusuikaleita ruokaa odottaville.

VINKKI: Jos pakastimessasi on vielä viime
syksyn sieniä, käytä niitä 1-2 dl.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Mahtava resepti!! Kokeilin ja ihastuin ikihyviksi. =)