"Tätä suolaista pääsiäisleivonnaista meillä on tarjottu jo monena vuonna... ".

"Tämä perinteinen, suomalainen herkku kuuluu ehdottomasti meidän pääsiäispöytään ja etenkin pääsiäiskahville saapuvat vieraat saavat näitä nauttia!"

Ainekset 25-30 kpl annosta

Itse tehty pohja:
2
dl
kylmää vettä
2
tl
suolaa
Täyte:
5
dl
vettä
1
l
maitoa
tl
suolaa
300
g
savulammasta

Ohje

  1. Keitä riisipuuro, jäähdytä ja silppua savulammas sekaan.

  2. Sekoita ruistaikinan ainekset tasaiseksi. Tee ruistaikinasta pötkö, paloittele palloiksi ja kauli palloista soikeita piirakoita ja täytä ne. Rypytykset voi tehdä ihan oman maun mukaan!

  3. Paista piiraat 250 asteisessa uunissa noin 15 min. Voitele voisulalla ja koristele keitetyllä kananmunalla sekä majoneesilla!

ARJAN VINKKI: voit tehdä täytepuuron myös Myllyn Paras Esikypsytetty Ohrasuurimoista.

Resepti:
Annu Puolatie, Anjalankoski, ”Pääsiäisen ihanin leivonnainen” - kilpailun voittaja

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.