Savulammastäytteiset riisipiirakat

Savulammastäytteiset riisipiirakat

"Tätä suolaista pääsiäisleivonnaista meillä on tarjottu jo monena vuonna... Helpotuksen tekoon toi vielä Myllyn Paras Ruistaikina, jota nykyään käytän. Tämä perinteinen, suomalainen herkku kuuluu ehdottomasti meidän pääsiäispöytään ja etenkin pääsiäiskahville saapuvat vieraat saavat näitä nauttia!"

1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
TAI itse tehty pohja:
dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
2dlkylmää vettä
2tlsuolaa
Täyte:
5dlvettä
3dlMyllyn Paras Puuroriisiä
1lmaitoa
tlsuolaa
300gsavulammasta

Valmistusohje

Keitä riisipuuro, jäähdytä ja silppua savulammas sekaan. Tee ruistaikinasta pötkö, paloittele palloiksi ja kauli palloista soikeita piirakoita ja täytä ne. Rypytykset voi tehdä ihan oman maun mukaan! Paista piiraat 250 asteisessa uunissa noin 15 min. Voitele voisulalla ja koristele keitetyllä kananmunalla sekä majoneesilla!

ARJAN VINNKI: voit tehdä täytepuuron myös Myllyn Paras Esikypsytetty Ohrasuurimoista.

Resepti:
Annu Puolatie, Anjalankoski, ”Pääsiäisen ihanin leivonnainen” - kilpailun voittaja

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)