Savulammastäytteiset riisipiirakat

Savulammastäytteiset riisipiirakat
1 t 10 min, josta valmisteluaika 30 min
  • "Tätä suolaista pääsiäisleivonnaista meillä on tarjottu jo monena vuonna... ".
  • Tämä perinteinen, suomalainen herkku kuuluu ehdottomasti meidän pääsiäispöytään ja etenkin pääsiäiskahville saapuvat vieraat saavat näitä nauttia!"
Itse tehty pohja:
dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
2dlkylmää vettä
2tlsuolaa
Täyte:
5dlvettä
3dlMyllyn Paras Puuroriisiä
1lmaitoa
tlsuolaa
300gsavulammasta

Valmistusohje

Keitä riisipuuro, jäähdytä ja silppua savulammas sekaan.

Sekoita ruistaikinan ainekset tasaiseksi. Tee ruistaikinasta pötkö, paloittele palloiksi ja kauli palloista soikeita piirakoita ja täytä ne. Rypytykset voi tehdä ihan oman maun mukaan!

Paista piiraat 250 asteisessa uunissa noin 15 min. Voitele voisulalla ja koristele keitetyllä kananmunalla sekä majoneesilla!

ARJAN VINKKI: voit tehdä täytepuuron myös Myllyn Paras Esikypsytetty Ohrasuurimoista.

Resepti:
Annu Puolatie, Anjalankoski, ”Pääsiäisen ihanin leivonnainen” - kilpailun voittaja

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)