Ainekset 1 iso piirakkavuoallinen (n. Ø 30 cm), noin 8 annosta
Ohje
-
Sulata pakastetaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina isommaksi tai taputtele taikina vähintään 4 cm korkean piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Pistele pohja haarukalla.
-
Keitä suurimot kiehuvassa lihaliemessä 20 min.
-
Paista jauheliha kuumalla pannulla. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, lisää ne pannulle paistumaan. Mausta seos mustapippurilla, soijalla ja hienoksi leikatulla mintulla.
-
Sekoita suurimot jauhelihaseoksen joukkoon ja levitä täyte piirakkapohjalle. Ota porkkanasta pitkiä ohuita suikaleita kuorimaveitsellä, rullaa suikaleet kierteiksi piirakan päälle pystyyn. Leikkaa vuohenjuustosta n. 1 cm paksuja viipaleita ja asettele ne piirakan päälle porkkanarullien väliin. Sekoita munien rakenne rikki pikku kipossa ja sekoita kerma joukkoon, kaada seos täytteen päälle.
-
Paista piirakkaa 200-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla 35–45 minuuttia. Tarjoile kuumana.