Rukiinen Iltapalapiirakka

Rukiinen Iltapalapiirakka
pyöreä piirakkavuoka, halkaisija n. 29 cm
Pohja:
1pktMyllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikinaa (380 g)
Broileri-riisitäyte:
1dlMyllyn Paras Basmati Riisiä
tai Villiriisiseosta
1rklvoi-öljyseosta
400gmaustamattomia broilerisuikaleita
1sipuli
3-4valkosipulinkynttä
1tlpippuriseosta tai mustapippuria
1rklvahvaa currytahnaa
1rkltuoretta rosmariinia hienonnettuna
2dl(laktoositonta) ranskankermaa
1iso punainen suippopaprika
1muna
parmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista broileri- ja sipulisuikaleet pannulla ja mausta hyvin. Sekoita joukkoon keitetty, valutettu riisi, muna ja ranskankerma. Levitä sulanut taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Vuokaa ei tarvitse voidella. Kaada täyteseos piirakan päälle. Leikkaa paprika renkaiksi ja koristele niillä piirakan pinta. Ripottele pinnalle parmesaaniraastetta. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 minuuttia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)