Ruismakaronilaatikko Annosvuoissa

Ruismakaronilaatikko Annosvuoissa

Voit valmistaa makaronilaatikon silikonisiin, folio-, keraamisiin tai muihin uuninkestäviin annosvuokiin. Ruisraketti Makaronilla saat täysjyväiset annokset. Jauhelihan tilalla voit käyttää savukalaa. Terveysmessuilla 2011 tämän teki Jutta Gustafsberg.

Katso video ohjeen alta, kuinka Ruismakaronilaatikko Annosvuoissa valmistettiin Terveysmessuilla 2011 Oivallusten Keittiössä.

8 annosvuokaa
6dl
400gvähärasvaista jauhelihaa
1iso sipuli
100gherkkukurkkua kuutioina
1-2tlsuolaa
1tlcurrya
½tlvalkopippuria
1tlpaprikajauhetta
3kananmunaa
7dlrasvatonta maitoa tai lihalientä

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha ja sipuli, lisää herkkukurkkukuutiot. Mausta seos ja sekoita se keitettyjen makaronien kanssa. Jaa seos uunin kestäviin annosvuokiin (voitele tarvittaessa). Sekoita kananmunat ja maito (tai lihaliemi) ja kaada vuokiin. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 45 min - 1 tunti vuokien koosta, materiaalista ja paksuudesta riippuen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)