Täysjyvämakaronilaatikko Lohesta

Täysjyvämakaronilaatikko lohesta

Tällä kertaa makaronilaatikko onkin tehty Täysjyvä Fusillista = tummasta kierremakaronista. Aina ei tarvitse käyttää jauhelihaa, vaan esimerkiksi myös savulohi sopii hyvin makaronilaatikkoon.

4-6:lle
n.8dlMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia
n.300gsavulohta tai muuta savukalaa suikaleina
2punasipulia
1-2tlsuolaa
1tlpaprikajauhetta
1tltimjamia
1tlsitruunapippuria
3munaa
8dlmaitoa tai kalalientä
100gsipuli-, lohi- tai tillituorejuustoa
½dltuoretta tillisilppua

Valmistusohje

Keitä makaronit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuullota pannulla silputtu punasipuli. Kaada isohkoon voideltuun vuokaan keitetyt makaronit, savulohisuikaleet, paistettu sipulisilppu ja mausteet. Sekoita munat ja maito (tai kalaliemi) sekä tuorejuusto ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 1 tunti. Laktoosittoman ja maidottoman makaronilaatikon saat käyttämällä kalalientä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)