Sydämellinen Kala-pastapaistos

Sydämellinen Kala-pastapaistos

Kuitu on kasvikunnasta peräisin olevaa sulamatonta hiilihydraattia. Kuidun kanssa tulee nauttia runsaasti nestettä. Täysjyvä ja tummat viljatuotteet ovat hyviä kuidun lähteitä.

noin 8:lle
6dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
tai Keltainen Kukka Makaronia
tai Raketti Spagettia
400glohta tai muuta kalaa
100gpurjosipulia (n. 10 cm)
Kuorrutuskastike:
4dlrasvatonta maitoa
n.2dlkevyttä kasvirasvapohjaista ruokakermaa
4rklMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
1-2dlvoimakkaan makuista kevytjuustoraastetta
1tlmineraalisuolaa
1tlmustapippuria hienonnettuna

Valmistusohje

Keitä pastaa kiehuvassa vedessä "al dente", 5 min. Ripottele jauhot kylmään maitokermaan teflon-kattilaan ja kiehauta seos koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää juustoraaste ja mausta.  Valuta pasta lävikössä ja kaada puolet voideltuun isoon laakeaan uunivuokaan esim. lasagnevuokaan. Levitä päälle haluamasi fileoitu kala ja purjo suikaleina. Kaada puolet kastikkeesta päälle ja sen jälkeen loppu pasta. Kaada vielä päälle loppu kastike ja painele sitä hieman paistoksen sisään. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min, kunnes paistos saa kauniin värin.

VINKKI: Kokeile myös muilla kuitupitoisilla makaroneilla, esim. Täysjyvä Fusilli Makaronilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Nam, hyvä ruoka. Tosi hyvä.