Ainekset 6-8:lle annosta

n.500
g
kalafileitä paloina
1
sipuli (tai 100 g pakastesipulikuutioita)
2
porkkanaa pieninä kuutioina (tai pakasteena 200 g)
(1
tl
jauhettua sitruunapippuria)
1
tl
suolaa
2
tl
timjamia
2
tl
tuoretta tilliä
1
tlk
tomaattimurskaa (400 g)
1
l
vettä

Ohje

  1. Voitele isohko laakea uunivuoka öljyllä. Mittaa vuokaan kaikki ainekset raakoina ohjeen järjestyksessä ja sekoita niitä ennen veden kaatamista ainesten päälle.

  2. Anna kypsyä 225-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.