Kalaohravuoka

Myllyn Paras
6-8:lle
dlMyllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
n.500gkalafileitä paloina
1sipuli (tai 100 g pakastesipulikuutioita)
2porkkanaa pieninä kuutioina (tai pakasteena 200 g)
(1tljauhettua sitruunapippuria)
1tlsuolaa
2tltimjamia
2tltuoretta tilliä
1tlktomaattimurskaa (400 g)
1lvettä

Valmistusohje

Voitele isohko laakea uunivuoka öljyllä. Mittaa vuokaan
kaikki ainekset raakoina ohjeen järjestyksessä ja sekoita niitä ennen veden
kaatamista ainesten päälle. Anna kypsyä 225-asteisen uunin alimmalla tasolla
noin tunti.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Loistava perusarkiruoka, hieman enemmän saisi makuja olla yrteistä. Veden sekaan voisi laittaa kalalientä. Maut ohjeen mukaan aika mietoja. Mutta makuja on monia. Vakioruokalistalle menee. Kiitos.
Kivalta kuulostava ohje. Onko tämä ruoka mahdollista tehdä rikotuista ohrasuurimoista ?
Voi käyttää myös rikottuja ohrasuurimoita. Terveisin, Kuluttajaneuvonta