Broileri-ohravuoka

55 min, josta valmisteluaika 10 min
6-8:lle
2½ | dl | Myllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita |
tai Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita | ||
n.500 | g | marinoituja broilerin fileepaloja tai -suikaleita |
2 | sipulia (tai 200 g pakastesipulikuutioita) | |
(4-6 | hienonnettua valkosipulinkynttä) | |
200 | g | pakastevihanneksia |
½ | tl | jauhettua musta- tai viherpippuria |
1-2 | tl | suolaa |
1 | rkl | persiljaa (tai nippu tuoretta) |
1 | l | vettä |
Valmistusohje
-
Voitele isohko laakea uunivuoka öljyllä. Mittaa vuokaan kaikki ainekset raakoina ohjeen järjestyksessä ja sekoita niitä hieman ennen veden kaatamista ainesten päälle.
-
Anna kypsyä 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 45 min (Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimo) tai 60 min (Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimo).
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (4)
Minulla jäi jostain syystä vetisiksi eli vähemmänkin nestettä olisi riittänyt :)
Nesteeksi juustonmakuista ruokakermaa 2,5 dl ja loput vettä, mausteeksi currya ja garam masalaa, ja kermainen intialainen vuoka on tuloillaan.
Todella helppo tehdä ja on myös maukasta. Lisäsin reseptiin vielä kanaliemikuution ja persiljan tilalle yrttimaustetta (valkosipulin jätin pois).
Helppoa, nopeaa ja hyvää!
Kommentoi reseptiä