Broileri-ohravuoka

Myllyn Paras
6-8:lle
dlMyllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
tai Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
n.500gmarinoituja broilerin fileepaloja tai -suikaleita
2sipulia (tai 200 g pakastesipulikuutioita)
(4-6hienonnettua valkosipulinkynttä)
200gpakastevihanneksia
½tljauhettua musta- tai viherpippuria
1-2tlsuolaa
1rklpersiljaa (tai nippu tuoretta)
1lvettä

Valmistusohje

Voitele isohko laakea uunivuoka öljyllä. Mittaa vuokaan
kaikki ainekset raakoina ohjeen järjestyksessä ja sekoita niitä hieman ennen
veden kaatamista ainesten päälle. Anna kypsyä 225-asteisen uunin alimmalla
tasolla 45 min (Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimo) tai 60 min (Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimo).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Minulla jäi jostain syystä vetisiksi eli vähemmänkin nestettä olisi riittänyt :)
Nesteeksi juustonmakuista ruokakermaa 2,5 dl ja loput vettä, mausteeksi currya ja garam masalaa, ja kermainen intialainen vuoka on tuloillaan.
Todella helppo tehdä ja on myös maukasta. Lisäsin reseptiin vielä kanaliemikuution ja persiljan tilalle yrttimaustetta (valkosipulin jätin pois).
Helppoa, nopeaa ja hyvää!