Haettu sivustolta 15.9.2024 Ruis-yrttinäkkäri Ruis-yrttinäkkäri Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 25 min ei valkoista sokeria hiivattomat leivonnaiset kananmunaton kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon maidoton runsaskuituinen R
Ruis-yrttinäkkärit sisältävät runsaasti kuitua! Tiesithän että hyvä päiväannos on 3-6 palaa rukiista/tummaa leipää päivässä. Ainekset noin 25 palaa, n. 60 kcal / kpl annosta 2 dl Myllyn Paras Ruisjauhoja 2½ dl Myllyn Paras Ruiskorppujauhoja 2½ dl Myllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1 tl persiljaa 1 tl rakuunaa 1-2 tl fenkolia tai anista 2 tl yrttisuolaa 2½ dl kiehuvaa vettä 2 rkl hunajaa ½ dl rypsiöljyä Ohje Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kiehuva vesi, johon hunaja on liuotettu sekä öljy ja sekoita taikinaksi. Kaaviloi taikinasta iso mahdollisimman ohut levy ja vedä taikinapyörällä levyyn ruudukko, jossa palat jäävät n. 6 x 8 cm:n kokoisiksi. Laita palat leivinpaperille uunipellille, ripottele halutessasi pinnalle ruiskorppujauhoja. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10-12 min kauniin ruskeiksi. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Siemennäkkäri Kuva Rouheinen näkkäri Kuva Sydämelliset siemennäkkärit ja hummusta Leivät ja sämpylät: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua