Puolukka-kookosneliöt

Puolukka-kookosneliöt

Puolukkametsän sato sopii tähän makeaan piirakkaan.

Piimä- tai jogurttipohjainen taikina on helppo ja nopea tehdä.

Muruseos pinnalla antaa makua.

Ohjeessa on runsaasti neljän viljan hiutaleita, jotka tuovat mukavasti
kuitua piirakkaan.

uunipellillinen
3dlMyllyn Paras Neljän Viljan hiutaleita
dlkookoshiutaleita
3dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlsokeria
4dlpiimää tai jogurttia
tlsoodaa
2munaa
2dljuoksevaa margariinia tai voisulaa (200 g)
Päälle:
6-7dlpuolukoita tai herukoita (2 pss, jos pakaste)
Muruseos:
50göljyä tai margariini- tai voisulaa (½ dl)
1dlsokeria
2dlMyllyn Paras Neljän Viljan hiutaleita
2dlkookoshiutaleita

Valmistusohje

Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Lisää muut
aineet, sekoita tasaiseksi. Levitä taikina voidellulle leivinpaperille
uunipellille. Laita päälle marjat (mikäli pakaste, laita jäisinä). Sekoita
muruseoksen ainekset ja ripottele piiraan pinnalle. Paista 225-asteisen uunin
alatasolla n. 30 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Hyvää tuli!
yleensä et puolukoista tykkää..mutta ollaan tehty noita koulussa ja ne on tosi hyviä!!
Tuli aika makea piirakka. Mutta muuten todella herkullinen.