Punaista kalakastiketta ja Täysjyvä Fusillimakaronia

Myllyn Paras
4:lle
300-400gTäysjyvä Fusilli Makaroni 500 g
Punainen kalakastike:
1sipuli
(2-4valkosipulinkynttä)
2rklrypsiöljyä
1tlktomaattimurskaa
ripaus sokeria
n.2dlkalalientä fondista
suolaa
mustapippuria
2tlkuivattua tai 2-3 rkl tuoretta basilikaa
400gtuoretta ruodotonta kalaa (haukea, kuhaa, kirjolohta) tai pakastekalaa
Lisäksi:
rucolasalaattiruukku

Valmistusohje

Kuullota suikaloidut sipulit öljyssä paistokasarissa. Lisää tomaattimurska, ripaus sokeria, mausteet ja kalaliemi. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia. Leikkaa kala n. 2 cm:n kuutioiksi ja sekoita ne punaisen kastikkeen joukkoon.

Kuumenna kiehuvaksi kannen alla ja anna hautua muutama minuutti. Kalapalat kypsyvät hyvin nopeasti. Kaada kastike vastakeitetyn ja valutetun pastan päälle ja ripottele päälle rucolasalaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)