Ainekset noin 15 - 20 kpl annosta

1
tl
mineraalisuolaa
2
tl
leivinjauhetta
2-2½
dl
maitoa tai porkkanamehua
½
dl
öljyä tai sulaa margariinia
½
dl
siirappia
2-2½
dl
porkkanaraastetta
Pinnalle:

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito, öljy, siirappi ja porkkanaraaste ja sekoita taikinaksi. Jaa taikina mataliksi nokareiksi leivinpaperille uunipellille.

  2. Ripottele pinnalle runsaasti kauraleseitä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.