Porkkana-tattarileipäset

Porkkana-tattarileipäset
9 kpl
dlvettä
25ghiivaa
1tlsuolaa
(1rklsiirappia)
50gvoita tai margariinia
n.2dlhienoa porkkanaraastetta
dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
n.2dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja TAI
gluteenitonta jauhoseosta

Valmistusohje

Liuota hiiva haaleaan veteen. Lisää muut aineet. Vaivaa taikina tasaiseksi käsin tai sähkövatkaimella. Kohota lämpimässä paikassa n. puoli tuntia. Jaa taikina 8 osaan ja nostele ne pellille. Käytä tattarijauhoa apuna, sillä taikina on löysähköä ja tarttuvaista. Kohota leipäsiä n. puoli tuntia, ripottele päälle tattarihiutaleita ja paista 225 asteessa n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Todella hyvä resepti! Itse tein leipäsistä pienempiä, joten niitä tuli 18 kpl. Suosittelen!