Juusto-tattarileipäset

Myllyn Paras
noin 10 kpl
3dlmaitoa
25ghiivaa
1tlsuolaa
(1rklsiirappia)
1rklkuminaa
100gtuorejuustoa
n.2dljuustoraastetta
4dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
n.2dlgluteenitonta jauhoa

Valmistusohje

Liuota hiiva haaleaan maitoon. Lisää suola, siirappi, kumina, juustoraaste ja tuorejuusto hyvin sekoittaen maitoon. Lisää jauhot ja vaivaa taikina tasaiseksi. Kohota lämpimässä paikassa noin puoli tuntia.

Levitä kohonnut taikina voidellulle leivinpaperille ja taputtele tasaiseksi levyksi kostutetuin käsin. Anna kohota, ripottele päälle esim. juustoraastetta ja paista 225-asteessa n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)