Ainekset noin 10 kpl annosta

3
dl
maitoa
25
g
hiivaa
1
tl
suolaa
(1
rkl
siirappia)
1
rkl
kuminaa
100
g
tuorejuustoa
n.2
dl
juustoraastetta
n.2
dl
gluteenitonta jauhoa

Ohje

  1. Liuota hiiva haaleaan maitoon. Lisää suola, siirappi, kumina, juustoraaste ja tuorejuusto hyvin sekoittaen maitoon. Lisää jauhot ja vaivaa taikina tasaiseksi. Kohota lämpimässä paikassa noin puoli tuntia.

  2. Levitä kohonnut taikina voidellulle leivinpaperille ja taputtele tasaiseksi levyksi kostutetuin käsin. Anna kohota, ripottele päälle esim. juustoraastetta ja paista 225-asteessa n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.