Pippurihärkä Pastapaistos

Pippurihärkä Pastapaistos

Tee maistuvaa ruokaa pastasta ja pippurihärkä-leikkeleestä. Aurinkokuivattu tomaatti antaa lisäpotkua, mutta paprikakin käy ja antaa kaunista väriä. Samalla ohjeella voit tehdä paistoksen myös pippurisesta kanasta ja toki joulukinkun jäänteistä.

2-3:lle
5dlMyllyn Paras Vekkuli Eläinmakaronia
1lvettä
200gpippurihärkä- tmv. leikkelettä kuutioina
1sipuli
1dlaurinkokuivattuja tomaatteja tai paprikaa kuutioina
100gpippurituorejuustoa tai Mustapekkaa
½tlmustapippuria
3dlkermamaitoa tai ruoanvalmistuskermaa
50gparmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Kiehauta vesi kattilassa, lisää makaronit ja anna niiden kiehua hiljalleen 7 min välillä sekoittaen. Valuta ja kaada makaronit laakeaan voideltuun uunivuokaan.  Kuutioi pippurihärkäleikkele, sipuli ja tomaatit tai paprikat. Sekoita ne makaronien sekaan uunivuokaan ja mausta. Kaada päälle kermamaito tai ruuanvalmistuskerma ja ripottele pintaan juustoraastetta. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 30-40 min, kunnes paistos saa kauniin värin.

VINKKI: Mikäli pidät yrteistä, voit lisätä mieliyrttiäsi ruokaan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)