Piparitikut

20 min, josta valmisteluaika 10 min
noin 30 kpl
1 | pkt | Myllyn Paras Perinteinen Piparkakkutaikinaa (500 g) |
tai Laktoositon Piparitaikinaa (500 g) | ||
100-150 | g | hienoa parmesaanijuustoraastetta |
Valmistusohje
-
Kauli sulanut piparitaikinalevy/-levyt puolta isommiksi (neliöiksi) ja levitä parmesaanijuustoraastetta levylle reilusti. Taita taikina takaisin suorakaiteeksi ja paina hyvin kiinni, esim. hieman kaulimella painaen. Leikkaa taikinasta ohuita suikaleita ja kierittele ne itsensä ympäri löysälle kierteelle juustoraasteessa pyöritellen.
-
Paista n. 200-asteisessa uunissa 7-10 minuuttia. Nauti glögin, punaviinin tms. kera. Sopii hyvin myös cocktail-paloiksi tai kahvipöytään.
Kommentoi reseptiä