Pinaattivohvelit kalan kanssa

Myllyn Paras
2:lle
Vohvelit:
1muna
3rklpullomargariinia
3dlmaitoa
dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
ripaus suolaa
50gpakastepinaattia tai nokkosta
Lisäksi:
4rklkevytranskankermaa
hienonnettua tilliä
sitruunamehua
sitruunan raastettua kuorta
mustapippuria
n.50gkylmäsavustettua tai 100-200 g savustettua kirjolohta tai lohta tai muuta savustettua tai kypsää kalaa (esim. edellisen päivän aterialta)

Valmistusohje

Vatkaa munan rakenne rikki kulhossa ja sekoita joukkoon
pullomargariini sekä maito. Vispilöi jauhot joukkoon vähitellen, etteivät ne
paakkuunnu. Sekoita sulanut pinaatti viimeiseksi taikinan joukkoon.

Suikaloi tai paloittele kala ja poista mahdolliset ruodot.
Pese sitruuna hyvin ja raasta vähän kuorta.Mausta ranskankerma
raastetulla kuorella, sitruunamehulla, tillisilpulla ja mustapippurilla.
Ranskankerma maistuu sellaisenaankin tai pelkästään esim. tillillä
maustettuna.

Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit. Nauti ne kuumina
kalan ja ranskankerman kera. Lisäksi maistuvat kurkkuviipaleet tai vihreä
salaatti.

Jos käytössäsi ei ole vohvelirautaa, paista ohukaisia.
Lisää silloin taikinaan jauhoja vain 1½ dl.

VINKKI: Voit valmistaa vohvelit tai ohukaiset myös
Myllyn Paras Lettu- ja Vohvelijauhostapakkauksen ohjeen mukaan. Lisää joukkoon pinaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)