Juustoiset texmex-vohvelit

Juustoiset texmex-vohvelit
45 min, josta valmisteluaika 15 min

Juustoiset vohvelit texmex-jauhelihatäytteellä maistuvat lounaana tai välipalana. 

4 kpl
Vohvelit:
1kananmuna
2dlruokakermaa
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1tlleivinjauhetta
1dlcheddar-juustoa raastettuna
Jauhelihakastike:
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1punainen chili
250gnaudanjauhelihaa
tacomaustetta
1tlkkirsikkatomaatteja liemineen
Dippi:
1psdippimaustetta, esim. Ranch
200gturkkilaista jogurttia
Lisäksi:
avokadoa viipaloituna
kirsikkatomaatteja puolitettuna

Valmistusohje

  1. Vatkaa kananmunan rakenne rikki, lisää ruokakerma. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vispaten nesteeseen. Raasta juusto ja lisää taikinan joukkoon. Anna turvota vartin verran. 

  2. Paista vohvelit vohveliraudalla kauniin värisiksi. 

  3. Tee kastike. Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja chili. Ruskista jauheliha pannussa ja lisää joukkoon sipuli, valkosipulinkynnet ja chili. Anna kuullottua ja mausta tacomausteella. Lisää joukkoon kirsikkatomaattitölkki liemineen ja anna pulpahdella miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.

  4. Valmista dippi sekoittamalla dippimauste turkkilaiseen jogurttiin. 

  5. Tarjoile juustovohvelit jauhelihakastikkeen, avokadoviipaleiden, kirsikkatomaattipuolikkaiden ja dipin kanssa.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)